Ons bedrijf

Over ons

Welkom bij Autotechniek Niemeijer!

Wij zijn een kleinschalige dorpsgarage met drie ervaren werkplaatsmonteurs. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en vinden uw wensen erg belangrijk. Autotechniek Niemeijer is gevestigd in Onstwedde. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf, u kunt met elke auto bij ons terecht. Onze monteurs krijgen regelmatig training waardoor we ook in staat zijn om de nieuwste auto's te onderhouden en repareren.

In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Onze klanten zijn veelal afkomstig uit de regio Onstwedde, Vlagtwedde, Stadskanaal en omstreken.

 

Volkswagen, Audi, Seat en Skoda specialist (VAG)

Naast onze uitgebreide actuele kennis op het gebied van autotechniek, zijn wij gespecialiseerd in auto's van de VAG groep! Wij bieden u een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda voor de regio Stadskanaal (Onstwedde en Vlagtwedde). Door jarenlange ervaring, speciale trainingen en scholing, zijn onze monteurs uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda specialist.

 

Ook voor uw 'Nieuwe auto'

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion dan kunt u terecht bij Autotechniek Niemeijer. Wij leveren met regelmaat nieuwe auto's, beschikken over ons eigen occasionplein in Onstwedde. Heeft u speciale wensen voor uw occasion of nieuwe auto dan kunt u ook een zoekopdracht bij ons indienen. Wij gaan graag voor u op zoek naar uw droomauto!

Heeft u ook behoefte aan dat stukje persoonlijk contact wanneer u een garagebedrijf binnen stapt? Kom gerust eens langs of maak direct een afspraak via 0599-332255. 

 

We zien je graag veilig onderweg!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen