Over ons

Over ons

Welkom bij Autotechniek Niemeijer!

Wij zijn een kleinschalige dorpsgarage met drie ervaren werkplaatsmonteurs. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en vinden uw wensen erg belangrijk. Autotechniek Niemeijer is gevestigd in Onstwedde. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf, u kunt met elke auto bij ons terecht. Onze monteurs krijgen regelmatig training waardoor we ook in staat zijn om de nieuwste auto's te onderhouden en repareren.

In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Onze klanten zijn veelal afkomstig uit de regio Onstwedde, Vlagtwedde, Stadskanaal en omstreken.

 

Heeft u ook behoefte aan dat stukje persoonlijk contact wanneer u een garagebedrijf binnen stapt? Kom gerust eens langs of maak direct een afspraak via 0599-332255. 

 

Graag tot ziens!

Garage

In onze werkplaats vind je betaalbaar auto onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Daarnaast werken wij vooral met onderdelen en apparatuur van Bosch, net als de meeste autofabrikanten. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor je APK, onderhoud aan je auto, reparaties en schadeherstel. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kun je bij ons terecht.

Contact

Je bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in onze garage in Onstwedde!

Wilt u gebruik maken van onze haal of brengservice informeer bij ons naar de voorwaarden. Wij halen u graag uit Onstwedde, Vlagtwedde en omstreken!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen