VAG specialist

VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) specialist

VAG specialist

Wij zijn een universeel en allround garagebedrijf, met een extra specialisatie op het gebied van VAG auto’s. U kunt van ons een uitgebreide vakkennis en ervaring verwachten. Voor al uw vragen en complicaties met uw auto kunt u bij ons terecht voor een betrouwbaar, vakkundig en transparant advies. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs voor alle diensten, en overleggen wij alles vooraf met u.

Database

Net als de grote Volkswagen en Audi dealers hebben wij toegang tot een database waarin elk detail van een model beschreven wordt. Naast de database gebruiken wij ook diagnose apparatuur zodat wij elke storing kunnen achterhalen.

Klantenbestand

Door onze specialisatie in reparatie en onderhoud van de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda, hebben wij een goede naam opgebouwd waardoor een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit Audi, Volkswagen, Seat en Skoda rijders. 

VAG specialist en meer

Autotechniek Niemeijer is uw gespecialiseerde garage voor alle merken die vallen onder de Volkswagen Audi groep (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda), en daarnaast kunt u met alle merken en typen (bedrijfs)auto’s bij ons terecht. Wij bieden service, reparatie en onderhoud van hoge kwaliteit, en bij ons vindt u alles onder één dak.

 

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. U kunt ook direct langskomen om een afspraak te maken in onze garage. We zien u graag!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen