Leaseauto

Leaseauto

Autotechniek Niemeijer, ook voor onderhoud en reparaties van uw leaseauto!

Ook voor onderhoud en reparatie van uw leaseauto, kunt u in de meeste gevallen bij ons terecht. Vaak kunt u zelf kiezen waar u het onderhoud en reparatie van uw leaseauto laat uitvoeren. Hiervoor hoeft u niet naar de dealer, veel leaserijders kiezen steeds meer voor de onafhankelijke specialist.

Over ons

Wij zijn een kleinschalige dorpsgarage met drie ervaren werkplaatsmonteurs. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en vinden uw wensen erg belangrijk. Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en reparaties van uw auto. Wij zijn een merk onafhankelijk garagebedrijf, met als extra een specialisatie op het gebied van VAG auto’s (Volkswagen, Audi, Skoda en Seat). U kunt met elke auto bij ons terecht. Wij bieden service, reparatie en onderhoud van hoge kwaliteit, en bij ons vindt u alles onder één dak.

AutoCrew

Wij zijn aangesloten bij het AutoCrew concept en hierdoor altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom, u kunt bij ons terecht voor APK-keuringenregulier onderhoud, reparatiebanden, diagnose, aircoservice, aircoreiniging en ook voor serviceproducten zoals pechhulp. Onze monteurs krijgen regelmatig training waardoor we ook in staat zijn om de nieuwste auto's te onderhouden en repareren.

Leenauto

Wij beschikken over 2 leenauto’s. Wanneer u tijdig een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie aan uw leaseauto, krijgt u (op verzoek) bij beschikbaarheid van de auto’s een leenauto mee.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen